Meldert zingt 2017

Was Meldert zingt! de beste editie tot nog toe?

Opnieuw een bomvolle kerk! De Meldert Zingt Mee-band zorgde opnieuw voor een prachtig repertoire dat mooi het midden houdt tussen populaire muziek en nummers die passen in de kersttijd. Bij momenten alleszins sprankelend. Op vraag van Peggy zong het publiek enthousiast mee. De vije basisschool kwam met een koor van maar liefst 51 kinderen.

Het Melderts gospelkoor zong dit jaar niet enkel twee gospelliedjes, maar fungeerde als achtergrondskoor in verschillende nummers. Ze beleefden er duidelijk heel wat plezier aan. Toch opnieuw dikke proficiat aan deze Meldertenaren die geen koorervaring hebben en die opnieuw de show hebben gestolen!

De reacties achteraf waren unaniem positief: velen vonden het de beste editie tot nog toe. Dat beloofd voor december 2018 wanneer Meldert Zingt! vijf jaar zal bestaan. Een speciale editie wordt het alleszins. De opbrengst van 300 euro werd geschonken aan het kinderkankerfonds.

Gezellige drukte in het ZWAM oesterkraam

Gezellige drukte in ons oesterkraam op de kersthappening. Kris van het Zeepaleis had oesters geleverd en maakte ze ook open. Na de kertballenworp kwamen de kinderen in de pastorie aan de ZWAM speelgoedstand hun prijs ophalen.