Belle Perez & The Motown Supremacy 2017

Het relaas van een geslaagde kermiszaterdag:

Bert Kruismans was de Motown-gastheer

Verkleed in Blues Brother kondigde Bert Kruismans het optreden aan. Hij deed dit in onvervalste Motown stijl begeleid door de funky band. De sfeer zat er meteen in.

The Motown Supremacy: De ultieme Motown- beleving!

Het optreden van de Motown Supremacy en Belle Perez op kermiszaterdag was misschien wel de mooiste show van de voorbije 8 jaar optredens.
Een uitverkochte tent kon genieten van een prachtig repertoire en Motown muziek. Drie zwarte dames met adembenemende soulstemmen, begeleid door een strakke, funky live band, met een setlist die je meeneemt door de geschiedenis van Motown Music van o.a. The Supremes, Donna Summer, Gladys Knight and the Pips, The Marvelettes, Stevie Wonder, Marvin Gaye, …

De bijhorende danspasjes en glitterjurken deden de sound van Hitsville nog beter tot zijn recht komen.

Met Belle Perez in overdrive

Belle Perez zong met dezelfde band als de Motown Supremacy en voegde haar werkelijk virtuoze gitarist eraan toe. De salsa danspasjes braken los in de zaal. Belle toonde dat ze niet toevallig 5 keer de Raiod 2 zomerhit heeft gewonnen.

The Motown Supremacy zette de show verder

Na Belle Perez kwamen de 3 Motown zangeressen in andere glitter outfit opnieuw op het podium, of liever voor het podium. Toen ze Rolling on the River inzetten ging de het publiek volledig uit de bol.

Bal Populiare met de Mellertse DJs

Vanaf 22h zorgen de Mellertse DJs Franky en Dave opnieuw voor een fantastische dansavond voor jong en oud! Het Bal Populaire is ondertussen een klassieker geworden.